Haberler / Blog

Crow Alarm Yetkili Servisleri

Dünya devi ve kalitede öncü bir konumda bulunan Crow alarm sistemleri firması olarak her bütçeye hitap eden fiyatlardan Crow alarm sistemleri satışı yapıyoruz. Sektörümüzün lider Crow alarm sistemleri firması olarak Crow alarm yetkili servisleri alanında geniş ..

Devamı
ALARM HABER ALMA MERKEZİ NEDİR VE NASIL ÇALIŞIR?

7 Gün 24 Saat kesintisiz çalışan Alarm Haber Alma Merkezi mekanda kurulu olan alarm sistemlerinden gelen hırsızlık, yangın, su baskını gibi risk oluşturan sistem arızaları alarm sisteminin telefon hattı, GSM, GPRS ile merkezdeki alıcılara adreslı olarak bilgi gönderilme ..

Devamı
Alarm takip merkezi nedir

Alarm takip merkezi nedirAlarm izleme merkezi nedir, nasıl çalışır. Alarm izleme merkezi hizmetleri nelerdir. Alarm sistemlerinin 7 gün 24 saat takip edildiği merkezlerdir. Alarm takip merkezi, alarm sisteminden gelen alarm durumuna göre polis yönlendirmesi yap ..

Devamı
AKILLI ALARM GÜVENLİK SİSTEMLERİ

AKILLI ALARM GÜVENLİK SİSTEMLERİ Elinizin avucunda daha akıllı bir ev sistemiHer yıl, 2 milyondan fazla aile, bir soygun veya ev hırsızlık olayına  kurban oluyor. Ev güvenlik sistemlerinde lider olarak sizinle birlikte özel bir sistem tasarlarız, böylece si ..

Devamı
Alarm İzleme Merkezi

Alarm İzleme MerkeziProsis Alarm İzleme Merkezi,  M001 belge numarası ile 26/11/2001 tarihinde T.C. İçişleri Bakanlığı izni ve onayı ile hizmet vermeye başlamıştır.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri kanunu standartlarında, son teknoloji altyapısı ve profesyonel pe ..

Devamı
ALARM İZLEME MERKEZİ FİYATLARI NEDİR?

ALARM İZLEME MERKEZİ FİYATLARI NEDİR? Hayatımızın yaşam tarzı biçimi değişmesiyle, teknolojinin de katkılarıyla yaşantıda güvenlik kelimesinin önemi ve işlevi önem kazanmıştır. Böylece güvenliğin teknoloji ile gelişmesiyle güvenlik insanların yaşamına dahil olmu ..

Devamı
Alarm Sistemi Çeşitleri Nelerdir?

Alarm Sistemi Çeşitleri Nelerdir?İnsanlar evlerinin ve işyerlerinin güvenliğini sağlamak istemektedirler. Bunu sağlamak için ise alarm sistemlerine ihtiyaç duyarlar. Alarm sistemleri güvenliği sağlayan cihazlardır. Kullanım amaçlarına göre farklı çeşitleri bulunmakt ..

Devamı