Haberler / Blog

Otomatik Kapı Teknik Servis

Otomatik Kapı Teknik Servis PROSİS alanında uzman hizmet kadrosuyla İSTANBUL teknik servis hizmetlerini 7/24 saat aksatmadan devam etmektedir. İSTANBUL otomatik kapı teknik servis çalışmaları, kepenk ve panjur, fotoselli kapı, bariyer, bahçe kapısı ve garaj kapısı ..

Devamı
Bahçe Kapısı Motoru Hakkında Bilgilendirme

Bahçe Kapısı Motoru Hakkında Bilgilendirme Metni ; Bahçe Kapısı Motoru sistemleri 220v — 24v - 360v Elektirik ile Çalışan farkli Farklı Motorlar Mevcuttur. Kanatlı - Dairesel Bahçe Kapısı Motoru Sistemlerinde önemli olan motor Seçimini düzgün yapmak lazım 500 Kg ..

Devamı
BOSCH ALARM SETİ AMAX 2100 SERİSİ

Amax 2100 PanelBakımı, kurulumu, kullanımı ve konfigürasyonu son derece kolaydır. Konvansiyonel panel serisi, ufak ve orta büyüklükteki tüm alanlar için güvenli ve ideal bir alarm çözümü olmaktadır. Metal kutu seti ile birlikte bulunan BOSCH 8 Bölge Alarm Kontrol Paneli ..

Devamı
 Kamera Ve Alarm Sistemlerinde Prosis Güvenlik Farkı

 Yaşamınızda eviniz ve ofisinizin yerinin ne kadar önemli olduğu ölçülemeyecek kadar önemlidir. Fakat günümüzde bu alanların güvenliği de en az varlığı kadar önemidir. Bu alanları korumak için gerçekleştirilen çalışmaların da bu nedenle en güncel teknoloji ile e ..

Devamı
Ev Alarm Sistemleri

Alarm sistemlerinde ev güvenliği denilince, yaygın olarak evleri dışarıdan gelebilecek kötü niyetli kişilerden koruma anlaşılmaktadır. Oysa evin içinde oluşabilecek birçok sorun da mal ve can açısından tehlike oluşturabilmektedir.Firma olarak, yurt içi ve y ..

Devamı
İşyerinde Alarm Sistemlerinin Önemi

İşyerinde Alarm Sistemlerinin Önemi İşyeri sahiplerinin en fazla sorun yaşadığı konuların başında işyeri güvenliği gelmektedir. Bir işyerinde güvenliğin sağlanamaması iş sahibinin sürekli olarak gözünün arkada kalmasına yol açmaktadır. İşyeri sahipleri ..

Devamı
Hırsız Alarm Sistemleri

Hırsız Alarm Sistemleri   NEDİR? Hırsızlık, can ve mal güvenliğimizi ciddi anlamda tehdit eden, karşılaşılması durumunda hayatımızda onarılması güç, ağır izler bırakan bir vakadır. Hırsızlık vakalarının artmasıyla, Alarm Sistemler ..

Devamı
Hırsız Alarm Sistemleri

Hırsız Alarm Sistemleriİşinde uzman olan bir firma ile çalışmak sizi daha çok rahatlatacak ve de güveninizin artmasını sağlayacaktır. O nedenle de sizin için en önemli olan şeyin bu noktada bu sistemlerin son derece kaliteli olması gerektiğini bilmek olduğunu unutma ..

Devamı