Haberler / Blog

Yangın Algılama ve Yangın Alarm Sistemleri

Yangın Algılama ve Yangın Alarm Sistemleri Nedir?Yangın algılama ve yangın alarm sistemleri adından da anlaşılacağı üzere çıkan bir yangının söndürülmesini sağlamak amacı için değil olası bir yangın anında gerekli olan ikazların yapılarak yangın alanının hızlıca boş ..

Devamı
Ucuz Kamera Sistemleri Fiyatları Ne Kadar?

Hepimizin ucuz kamera sistemleri hakkında bilgi sahibi olmak istemek ve aynı zamanda bu ucuz kamera sistemleri hakkında da detaylı bilgi sahibi olarak bir fiyat biçmek gereklidir. Sizlere eğer ucuz kamera sistemleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazınızdan ..

Devamı
GÜVENLİK KAMERA MARKALARI NELERDİR

GÜVENLİK KAMERA MARKALARI NELERDİRGüvenlik insan yaşamında daima önemli yeri olan ve insanların kendilerini her bakımdan güvende hissetmelerini sağlayan önemli hususlardan biridir. Günümüzde bunun sağlanmasına yönelik olarak üretilen çeşitli türdeki cihazlar daima in ..

Devamı
ALARM MARKALARI

ALARM MARKALARIGenelİnsanlar genel olarak yaşamlarında güvenliği en iyi şekilde sağlayacak yöntemler arasında alarm sistemlerini oldukça tercih etmekte ve bu ürünlere güvenmekteler. Bu ürünler birçok bakımdan fayda mekanizması çok iyi olan ürünlerdir.İlgili amaç doğr ..

Devamı
Yangın Alarm

Yangın AlarmEvinizin veya İş yerinizin ve içerisinde bulunan insanların güvenliği açısından önem taşıyan Yangın Alarm Sistemleri, tehlike anında sensörler veya buton vasıtası ile yangın durumunu duyurarak can ve mal kaybının önüne geçmeyi amaçlar.Günümüzde birçok ..

Devamı
Güvenlik Kamera Sistemleri

Güvenlik Kamera SistemleriKayıtlı İzle 7/24 ve Canlı İzle 7/24 ile akıllı telefonlar ve web üzerinden, kurulu olan kamera sistemleriyle ev ya da iş yerinizi canlı olarak kolayca izlerken, aynı zamanda kayıt etme özelliği ile de kaçırdığınız anları daha sonra izleme ..

Devamı
Abonelik Taşıma

Abonelik TaşımaAboneliğinizi PROSİS'a Taşıyın, 7/24 Güvende Kalın! ·         İster Evinizde İsterseniz İşyerinizde, PROSİS ile 7/24 Güvendesiniz ·         Tercih edeceğiniz Ala ..

Devamı
İşyeri Güvenlik Sistemleri

İşyeri Güvenlik SistemleriPROSİS İş Yeri Hırsız Alarm Sistemi, iş yerinize izinsiz bir giriş olduğunda devreye girerek anında PROSİS Alarm Merkezi’ ni bilgilendirir. PROSİS Alarm Merkezi tecrübeli çalışanları sizi arayarak tehdidi teyit eder ve gerekli durumlarda kol ..

Devamı